Ajakiri Closer tellis Kate´i alastifotod?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri Closer tellis Kate´i alastifotod?
Ajakiri Closer tellis Kate´i alastifotod? Foto: SCANPIX

Briti hertsoginna Catherine`i topless fotode ümber käiv skandaal sai uue pöörde.

Prantsusmaa ühe tuntuima kõmufotograafi Pascal Rostaini andmetel lasi ajakiri Closer teha hertsoginnast alastifotod ühel Briti fotograafil, edastab AFP.

Rostaini sõnul ei olnud see Briti fotograaf ainus, kes kuninglikku paari nende Prantsusmaa puhkuse ajal salaja pildistas.

Rostaini kinnitusel oli ka tema nende fotograafide hulgas, kes prints Williamit ja ta naist Luberonis pildistasid.

Rostain sõnas prantsuse väljaandele Metro, et see skandaal on irooniline, kuna fotograaf, kes tegi kuulsad topless fotod, on Prantsusmaal elav inglasest fotograaf.

Rostaini andmetel tellis need fotod Closer ning inglane jahtis kuninglikku paari mitu päeva. Rostaini arvates ei maksnud väljaanne nende eest just suur tasu – kõige rohkem 10 000 eurot.

Skandaaliga seostatakse ka prantslannast fotograafi Valerie Suau`d.Ta on juba varem teinud Catherine`ist pilte, millel naine kannab bikiine. Suau eitas, et ta oleks hertsoginnast nüüd topless fotosid teinud.

Prantsuse kohus määras, et Closer ei tohi hertsoginna topless fotosid enam avaldada  ning neid fotosid edasi müüa.

Prantsuse politsei otsis Closeri toimetuse läbi, et saada Catherine´i paljast ülakehast teinud fotode autori jälile.

Suurbritannia kuninglik perekond soovib inglasest kõmufotograafi tabamist. Kui ta kätte saadakse ning kuningliku paari eraellu tungimise eest kohtu alla antakse ja süüdi mõistetakse, võib ta saada aasta pikkuse vanglakaristuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles