Genti prostituudid said käsu rohkem riideid selga panna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ghenti prostituudid said käsu rohkem riideid selga panna
Ghenti prostituudid said käsu rohkem riideid selga panna Foto: SCANPIX

Belgia linna Genti prostituudid, kes poseerivad kliente meelitades akendel, said kohalikelt võimudelt käsu rohkem riideid selga panna ning väljakutsuvatest poosidest loobuda.

Sellele mitte alluvaid prostituute saab alates 1. oktoobrist trahvida 120-eurose trahviga, edastab AFP.

Genti linnapea Daniel Termonti sõnul ei  ole uued reeglid prostituute diskrimineerivad.

«Ma ei ole puritaan! Kaugel sellest. Gent vajab prostituute, kuid nad peavad järgima teatud reegleid,» Termont.

Uute reeglite kohaselt ei tohi prostituudid poseerida alasti, aluspesus, bikiinides ega läbipaistvates riietes. Samuti ei tohi nad aknal olles imiteerida seksuaalakti ega väljakutsuvalt tantsida.

Politsei sõnul hakkasid nad saama prostituutide tegevuspiirkonnas elavatelt inimestelt kaebusi, et prostituutide tõttu tuleb seal aina enam kaklusi ette.

«Naabrid kaebasid, kuid seda tegi ka osa prostituute, et piirkonnas on hakanud sagenema kaklused, mille põhjuseks on prostituudid,» teatas linnapea.

Kohalik väljaanne Di Morgen viitas üheke belglannast prostituudile, kelle sõnul on konkurents muutunud Ida-Euroopast pärit prostituutide tõttu karmimaks ning üha enam tuleb ette vägivalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles