Vaata, milliste pööraste ülesannetega üllatas «Minu mees suudab»!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu mees suudab
Minu mees suudab Foto: Kanal 2

«Minu mees suudab» teises saates astusid võistlustulle Galina ja Mihkel, Kadri ja Kasper, Janne ja Erki ning Kersti ja Viktor.

1. Mitu asja 15st suudab sinu mees nelja meetri kauguselt kahe minuti jooksul suurde prügikonteinerisse visata? Galina teatas bravuurikalt, et tema mees suudab kõik 15 asja etteantud aja jooksul ära visata. See ülesanne läks aga täiesti nihu, sest Mihkel viskas juba esimese asja mööda.

2. Kui kaua suudab sinu mees silmi lahti hoida ilma neid pilgutamata? Võitis Galina pandud 20 sekundit. Ka see ülesanne ei õnnestunud.

3. Mitu soolapulka suudab sinu mees ära süüa ühe minuti jooksul? Kadri arvas, et Kasper suudab selle ajaga ära süüa 13 soolapulka. Kahjuks jäi söömata neli pulka.

4. Mitu erinevat lille 15st tunneb sinu mees kahe minuti jooksul ära? Janne pakkus, et Erki tunneb ära kolm lille. See õnnestus suurepäraselt. Esimese paarina langesid saatest Galina ja Mihkel.

5. Kui kiiresti suudab sinu mees selga panna naisteriided (sukkpüksid, rinnahoidja, kleit, kontsakingad)? Kadri pakkus, et Kasper suudab seda kahe minuti ja kümne sekundiga. Mees sai sellega hakkama.

6. Mitu kätekõverdust suudab sinu mees teha kahe minuti jooksul? Kersti pakkus, et Viktor suudab selle aja jooksul teha 12 kätekõverdust - ja õigesti pakkus. Teise paarina lahkusid saatest Kadri ja Kasper.

7. Mitmest plekkpurgist koosneva torni suudab sinu mees püstitada kahe minuti jooksul? Kersti pakkus, et Viktor suudab torni laduda 15 purki. Viktor sai sellega hakkama ja nad võitsid 5000-eurose auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles