Ameeriklanna abikaasa osutus samas ka tema isaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna abikaasa osutus samas ka tema isaks
Ameeriklanna abikaasa osutus samas ka tema isaks Foto: SCANPIX

USAs sai üks naine kuus aasta pärast oma abikaasa surma teada šokeeriva tõe.

Ohios elava Valerie Spruillini mees suri 1998. aastal, edastab New York Daily News.

Kuus aastat hiljem paljastas naise onu talle saladuse. Spruillini mees ei olnud ainult ta abikaasa, vaid ka bioloogiline isa.

Kogu perekond teadis sellest, kuid nad varjasid seda Valerie eest. Naine lasi 2004. aastal teha DNA-testi,  mis kinnitas seda.

Ameeriklanna paljastas temaga juhtunud meediale.

«Kui mina sain sellest kohutavast saladusest üle, siis on selleks võimelised ka teised, kes võivad sattuda samasugusesse olukorda,» sõnas siiani teraapiat saav naine.

Valerie oli üheksa-aastane, kui talle öeldi, et mees, keda ta peab oma isaks, on tegelikult vanaisa ning perekonnatuttavana tutvustatud naine on ta ema. Ta teab, et ema töötas mingil ajal prostituudina. ema suri 1984. aastal.

Oma õdede-vendade täpset arvu naine ei tea, kuid teadaolevatel andmetel võib neid olla kuus. Naine sooviks nendega kohtuda.

Valerie Spruillini ema ja isa kohtusid kui olid teismelised. Naine kohtus hiljem sama mehega, kes oli ta ema kallim olnud, teadmata, et mees on tema isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles