Rahvusvaheline tantsuspordivõistlus – Estonia Open 2012

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim võistlustantsupaar, Euroopa meistrid Eduard Korotin ja Kristine Veskimäe
Eesti parim võistlustantsupaar, Euroopa meistrid Eduard Korotin ja Kristine Veskimäe Foto: Tantsustuudio Kreedo Dance

29. ja 30. septembril toimub Saku Suurhallis rahvusvaheline tantsuspordivõistlus – Estonia Open 2012 (WDSF World Open), mille peakorraldajaks on tantsuklubi Kreedo Dance, eesotsas Eduard Korotiniga ja koostöös Eesti Tantsuspordi Liiduga.

Tantsupõrandal on jälle koos oma show-esinemisega mitmekordsed Eesti meistrid ja Euroopa tantsumeistrid, legendaarsed Eduard Korotin ja Kristine Veskimäe!

Võistlustest võtavad osa maailma parimad paarid. Võistlused toimuvad kaks päeva, mille kestel esitatakse Ladina-Ameerika ja standardtantse. Õhtuse osa saateks esineb Dave Benton & PERFECT BAND.

Sellise staatusega nagu WDSF World Open Dance Championship – ESTONIA OPEN viiakse läbi Eestis esmakordselt ning selle korraldajad loodavad, et see üritus septembri viimastel puhkepäevadel muutub heaks traditsiooniks ka tulevikus.

Meistrivõistlustele on oodata tantsupaare Venemaalt, Leedust, Lätist, Soomest, Valgevenest, Ukrainast, Poolast, Hispaaniast, Saksamaalt, Iisraelist jm.

Osalejate vanuserühmad on alates:

Lapsed - (alates 7. eluaastast), kuni vanuserühmani

Seeniorid (üle 35 eluaasta).

Prognoositav võistlejate arv ainult Eestist on 200 paari ja seda ainult ühel võistluse päeval. Välismaalt on oodata ligi 200 tantsupaari.

Võistlused toimuvad kahe päeva jooksul – mõlemal päeval tantsivad paarid erinevat programmi.  

Võistlused algavad kell 9.00 ja võistluste õhtune, finaalide osa, algab kell 19.00.

Õhtust osa sisustavad elav muusika ( live band Perfect Band ja Dave Benton) ja Eesti parim võistlustantsupaar, Euroopa meistrid Eduard Korotin ja Kristine Veskimäe.

Sellise taseme meistrivõistluste läbiviimine, kus Eesti esineb tantsuturniiri korraldajana on positiivne nii tantsijatele (suurim osa neist on lapsed ja noorukid) kui ka kogu meie riigile.

Seoses ürituse läbiviimisega pakub Eesti huvi ka paljudele turistidele ning samas esitleb end ka maailma silmis, kui  spordi- ja tantsuriik.

Sarnaseid võistlusi viiakse läbi ka paljudes teistes maailmariikides, kus Eduard Korotini õpilased Tantsustuudiost Kreedo Dance on mitmeid kordi tõusnud nii tantsuvõistluste tippu, kui esinenud ka mitmete suurvõistluste finaalides.

Loodame, et ka septembris, oma kodupõrandal, esinevad Eesti paarid maksimaalselt edukalt.

Sellise tasemega üritus on väga haarav sündmus nii tantsusportlastele, kui ka laiale vaatajaskonnale. Publiku ees esinevad Eesti tugevaimad paarid kõikides vanuserühmades.  

Külalistantsijate hulgaski on kõrge tasemega tantsijaid, kes esindavad oma maade erinevaid tantsukoole.

See võimaldab Eestist osalejatel saada uusi kogemusi enda tantsutaseme edasiseks arendamiseks ning omakorda jagada teistele oma kogemusi. Samas on tantsuspordivõistlused suurepärane ja haarav  show ka tantsuhuvilistele.

Head tantsu nautimist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles