Stig Rästa on kimpus samal ajal tantsimise ja laulmisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stig Rästa
Stig Rästa Foto: Viktor Burkivski

«Tundmatus kohas visati vette,» meenutab rokkar Stig Rästa (32), kuidas ta end mullu sügisel nuku- ja noorsooteatri muusikali «Kevadine ärkamine» castingul tundis. «Põnev oli - mis saama hakkab ja mida nad minust tahavad - ma polnud ju varem ühelgi castingul käinud.»

Mullu, kui Stig otsustas langevarjuhüppe ära proovida, ütles ta Õhtulehele, et proovima peab kõike. «Ja kui saab midagi lõbusat teha, siis olen alati nõus!»

Stig naerab: «Ega ma kõiki väljakutseid ka rahulikult vastu ei võta! Mõtlen enne asjad läbi - kas langevari ikka avaneb.»

Iseasi, palju Stigil langevarjuhüppest muusikaliproovides kasu on, kuid möödunudaastasest pingutusest telesaates «Tantsud tähtedega» peaks küll üksnes tulu tõusma.

«Muusikalis on ka kõvasti tantsu,» kõneleb Stig. «Üks asi on aga juures - ma pean samal ajal nii tantsima kui ka laulma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles