Riigikogu sage puuduja Marianne Mikko: poliitikutöös ma järeleandmisi ei tee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marianne Mikko
Marianne Mikko Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Suveharjal taas abielusadamasse jõudnud ja nüüd end Rootsi ja Eesti vahel jagav sotsiaaldemokraat Marianne Mikko ei kavatse valijate huve reeta ja on täis indu jätkata tööd riigikogus.

Kohe pärast jaanipäevaeelset pulmapidu ei soostunud staažikas poliitik oma peregeograafia ja töiste tulevikuplaanide seosed detailsemalt avama, kirjutab Õhtuleht.

Nüüd on see aeg aga käes - riigikogu on tuurid üles võtnud ja rahvaesindaja mesinädalad läbi. Kahtlev valija tahab siiski teada, kuidas Göteborgist pärnumaalaste muredele leevendust pakkuda ja Toompea toolilt vastsel kaasal Rootsis silma peal hoida.

«Võin kinnitada, et oma poliitikutöös ma järeleandmisi ei kavatse teha,» kostab Marianne Mikko otsekoheselt.

Riigikogu ametlik statistika räägib siiski, et päris võrdselt noorikust riigikogulane Mikko oma töid ja tegemisi Toompea ning muu maailma vahel veel jagada pole suutnud: alates augustist eilseni peetud üheksast istungist on ta osalenud vaid kolmel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles