Damonist ja Affleckist said naabrimehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck ja Matt Damon 2009. aasta juulis
Ben Affleck ja Matt Damon 2009. aasta juulis Foto: SCANPIX

Kaks filmistaaridest sõpra saavad teineteist nüüd hommikul õue astudes mugavasti tervitada, sest Matt Damon ostis maja otse Ben Afflecki oma kõrvale.

Matt käis kuue magamistoaga häärberi eest välja 15 miljonit taala. Maja asub Los Angeleses, Pacific Palisadesi rajoonis, kirjutab dnaindia.com.

«Me oleme praegu lähedasemad kui lapsepõlves,» iseloomustas Ben ühist eluolu sõbraga villaderajoonis Boston Heraldile.

Matt kolis majja elama koos oma naise Luciana ja nelja tütrega. Benil on kaks tütart ja kuuekuune poeg koos abikaasa Jennifer Garneriga.

«Meil on õue peal lapsed ees ja taga. Kui varem mõtlesime Mattiga, et võiksime koos lastega teinekord korvpalli või jalgpalli mängida, siis nüüd on selgunud, et ainuke mäng, mis tüdrukuid huvitab, on printsessi mängimine,» jutustas Ben.

Loeme siinkohal siis üles ka mõlema mehe lapsed. 41-aastase Matti peres on 13-aastane Alexia, kuuene Isabella, neljane Gia ja peagi kaheaastaseks saav Stella. Alexia on Matti abikaasa tütar naise eelmisest abielust. 40se Beni kaks tütart on kuuene Violet ja kolmene Seraphina, pisipoja nimi on Samuel.

Tuletame meelde, et 1997. aastal lõid tollal alles tundmatud noormehed filmimaailma ukse pauguga lahti, kui võitsid filmi «Hea Will Hunting» stsenaariumi eest nii Oscari kui Kuldgloobuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles