Strippar-Marco on oma töökuulutuse meediasse lekkimisest šokeeritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco (Marco Tasane) ja Staarfeminist-Fideelia (Fideelia Roots) väisasid Ibizat.
Strippar-Marco (Marco Tasane) ja Staarfeminist-Fideelia (Fideelia Roots) väisasid Ibizat. Foto: Erakogu

«Tööraamatu kasutaja Marco Tasane on tuntud strippar ja meelelahutaja, kes kingib ühele õnnelikule tasuta striptiisi-show!» märgib Tööraamatu Facebooki leht.

Strippar-Marco on töökuulutuse lekkimisest meediasse šokeeritud.

«Sul on võimalus nautida lõbusat ning sensuaalset etendust oma kodus või mõnel üritusel. Pakkumine kehtib üle Eesti,» lubab leht. «Üllata ennast, oma sõpru või kaaslast!»

Tööraamat lisab, et loosimisel osalemiseks tuleb liituda nende fännilehega ja postitust jagada, ning lisada kommentaariumisse, miks sooviksid võita tasuta show'd.

Postitusega saab lähemalt tutvuda siin.

Strippar-Marco on kuulutuse lekkimisest meediasse šokeeritud

Marco: See nn Armand ise saatis selle vihje sinna. Minuga oli tal jutt, et ainult Facebook kajastab seda.

Aga ilma minult luba küsimata jõudis ta sama uudisnupu ka tervele meediale laiali saata. Ilmselt tahab oma töökuulutuse lehele reklaami teha.

Ma ütlesin ka Armandile, et mina pole elus midagi tasuta saanud ja kui vahest harva olengi midagi saanud, siis ka hullu vaevaga.

Mida rohkem minust meedias juttu on, seda vähem on mul tööd. Kliendid kardavad meediat. Kardedakse, et ka minu hind on tänu kuulsusele kõrgem, kui teistel sama ala viljelejatel.

Olen Armandis sügavalt pettunud, et ta mind ei teavitanud, et selle töökuulutuse ka Elu24le saatis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles