Jana Kask ja Mai Skizo andsid välja teise ühise singili. Kuula lugu!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JANA KASK JA ANSAMBEL MAI SKIZO ANDSID VÄLJA TEISE ÜHISE SINGLI "SLEEP MY LITTLE ANGEL"
JANA KASK JA ANSAMBEL MAI SKIZO ANDSID VÄLJA TEISE ÜHISE SINGLI "SLEEP MY LITTLE ANGEL" Foto: Jelena Rudi

«Sleep My Little Angel» («Maga Mu Lapsukene») teksti autoriks on Jana Kask, muusika on valminud ühisloomingu käigus Mai Skizoga. 

«Sleep My Little Angel» on lugu meie endi seast. Mitte kõigil ei ole idüllilist muretut lapsepõlve, vaid enese eest tuleb seista juba varajases nooruses ja hakkama saada suurte inimeste probleemidega siinses keerulises maailmas.

Jana Kask: «Tähtis on olevik, mis on siin ja praegu! Oluline on leida jõudu ja soovi, et olla üle oma minevikust. Saada vabaks mälestustest ja kujuneda isiksuseks, kellel on teistele inimestele midagi öelda. Aidata ja kaitsta väiksemaid.»

Jana Kase ja Mai Skizo koostöö sai alguse selle aasta suvel kui otsustati välja anda esimene singel «Beyond Good And Evil».

Jana Kask ja Mai Skizo on otsustanud koostööd jätkata ja teevad ettevalmistusi esimese ühise plaadi valmimise nimel. «Sleep My Little Angel» on teine singel tulevaselt peagi ilmuvalt plaadilt.

Jana Kask võitis TV3 teleprojekti Eesti Otsib Superstaari 2008. aastal

15-aastaselt hakkas ta õppima klassikalist ooperilaulu ja tunnistab, et  alguses ta kartis oma häält.

Koostöös Mai Skizoga on Jana senised kartused minetanud ning katsetab erinevate stiilide ühendamist. Koos seni tehtud ja edaspidi ilmuvad lood võiksid tema sõnul panna inimesi märkama ümbritsevat ja süüvima asjade tõelisesse olemusse.

Mai Skizo sai alguse aastal 2008

Bändi koosseisu kuuluvad Alar Aigro, kes on tuntud ka Tuberkuloitedi kittarristi ning eestvedajana, Abskin - legendaarne bassimees Kulost ning trummide taga Alari vend Arvi.

«Koostöö Jana Kasega on inspireeriv. Paneme sinna kõik, mis on meie jaoks tähtis ning mille peale peab mõtlema. Las meie muusika räägib iseenda eest!», ütlevad bändi liikmed.

Jana Kask ja Mai Skizo teise singli «Maga Mu Lapsukene» sõnumiks on armastus.

Haiget teha teineteisele on lihtne. Andestamine on raske. Armastus vajab uuestisündi!

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles