Brad Pitt geiabieludest: see on tuleviku vältimatu osa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: FRED PROUSER/REUTERS

Brad Pitt ja Angelina Jolie on üks maailma mõjuvõimsamaid paare, kes võitlevad samasooliste abielude legaliseerimise eest. Oma uue filmi «Räpane amet» («Killing them Softly») esitlusel Londonis, kommenteeris Pitt teemat järgmiselt: «Geiabielud on vältimatud. Järgmine põlvkond saab sellest aru. See on ainult aja küsimus, millal see reaalsuseks saab.»

Oma vaadetega kaitseb Brad Pitt Barack Obama kampaaniat USA presidendivalimistel ning ei tee saladust, et see on tingitud ka soovist toetada samasooliste abielusid ja abordiõigust.

Selle avaldusega vastandus 48aastane näitleja oma emale Jane Pitt'ile, kes just hiljutises kirjas meediale rõhutas, et õiged kristlased peaksid toetama presidendivalimistel Mitt Romneyt, kuna tema ei toeta sündimata laste tapmist ning omasooiharate abielude legaliseerimist.

Kuigi Brad ja Angelina on meedias varasemalt rääkinud, et ei soovi ennem abielluda, kui USA-s antakse abiellumisluba kõigile, kes seda soovivad, siis pärast seitset kooselatud aastat ja kuute last, on paar kihlunud ja terves maailmas käib pidev spekuleerimine teemal, millal pulmad toimuvad. Samuti tunnetavat paar survet abiellumiseks ka oma ühiste laste poolt.

Suve jooksul ringles meedias kuulujutt, mis avaldas paari pulmade toimumiskohaks nende Prantsusmaa villa, kuid nüüd on see asendunud kuuldustega, et pulmad toimuvad Londoni linnakeses Richmondis, kus paarike on elanud Angelina Jolie uue filmi võtete ajal.

Kui aga paar siiski otsustab oodata samasooliste abielude legaliseerimist, siis peavad nad ootama novembrini, kui terve USA on presidendivalimiste keerises ning lootma, et Obama jääb presidendiks.

Samal ajal esilinastub USA-s ka Brad Pitt'i uus maffiatriller «Räpane amet», mida Pitt kutsub kavalaks turundamisnipiks. Film nimelt sisaldab muuhulgas 2008. aasta presidendivalimistega seonduvaid uudisteklippe ja kandidaatide kõnesid, mille tulemusena Barack Obama sai presidendiks.

Eesti publikul aga avaneb harukordne võimalus filmi näha juba alates 19. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles