Staarisaate kohtunikud nägid Viljandis vähemalt ühte finalisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kohtunikud - Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Mart Sander.
«Eesti otsib superstaari» kohtunikud - Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Mart Sander. Foto: TV 3

Seekordne «Eesti otsib superstaari» tõi ekraanile värvikamad seigad Viljandi Pärimusmuusika Aidas ja TÜ Narva Kolledži uues õppehoones toimunud eelvoorudest.

Piirilinnas Narvas said finaali juhatava ihaldatud kollase kaardi kohtunikelt vaid seitse osalejat. Viljandis oli olukord siiski rõõmsam ning Maarja-Liis Ilusa, Mihkel Raua ja Mart Sanderi ette astus hulgaliselt säravaid neidusid ja noormehi, kes suurepäraselt ka viisi pidasid.

Algatuseks proovisid Viljandis oma õnne kolm kaunist sõbrannat - Sabina, Liis ja Katrin. Juhtus uskumatu lugu ja kõik ilusad tüdrukud pääsesid teatrivooru.

Järgmisena astus kohtunike ette 16-aastane Rasmus, kes laulab bändis Facelift Deer. Kuulsaks rokkstaariks saamisest Rasmus ei unista, vaid tahab publikule muusika kaudu anda tükikese endast ja jääda kõlama ka peale surma. Mihkel kiitis Rasmuse esitust, kuid arvas, et noormehel nappis veidi ülbust. Rasmus pääses edasi.

24-aastase Sandra esitus võttis kohtunikud sõnatuks. Mart nentis, et Sandral on vokaalsed probleemid. Maarja arvates ei läinud esitus kokku valitud loo iseloomuga. Sandra edasi ei pääsenud ja tema hävitav pilk ajas Mihklile hirmu naha vahele.

20-aastase Linda viisipidamisoskus jäi alla tema särale ning tema unistused ei täitunud.

Ahto üllatas naljaka lauluhäälega, mis Maarjale meeldis. Mihkel arvas, et Maarja jah-hääl tuli sellest, et 18-aastane noormees nägi välja tõeliselt nunnu. Mihkel ja Mart ütlesid talle ei.

Leiutaja Peeter oli kohtunikele sümpaatne, kuid nende meelest pole laulmine Peetri suurematest talentidest.

Narvas astus esimesena kohtunike ette 23-aastane Gretel, kellel oli kaasas neljajalgne sõber Lucky. Mardile meeldis Greteli lavastuslik sissetulek, kuid Mihkel ja Maarja ütlesid talle ei.

20-aastane Anna tahab saada superstaariks, sest tal on väga hea hääl, välimus ja iseloom. Tema esinemisest jäi Maarjale mulje, et ta justkui laulaks koos sõbrannadega klubis loole kaasa - viisist läks ikka päris palju mööda. Kuigi Mardile ta meeldis, ei pääsenud Anna edasi.

Villus nägi Maarja ansamblilauljat, mitte solisti. Ta pidi koju minema ilma kollase kaardita. Villu sõbranna Julia pääses aga edasi.

20-aastane Viktor on end varemgi staarisaates proovile pannud. Seekordne esitus vedas teda samuti alt.

Kui Viljandist pääses edasi 15 staarihakatist, siis Narvast vaid seitse.

«Kui nüüd hakata Narvat ja Viljandit kokku võtma, siis Viljandi oli muidugi parem. Me lootsime, et Narvas on teistsugust temperamenti või midagi äkilisemat. Tegelikult väga ei olnud. Narva eelvoor oli kuidagi kehvake; Viljandi üle ootuste tugemam. Me nägime seal ühte või kahte finalisti. Võibolla isegi kolme... Aga ühte kindlasti,» võttis Mihkel eelvooru kokku.

«Eesti otsib superstaari» TV3 eetris pühapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles