Ajakirjal on hertsoginna Kate'ist üle 200 topless-foto

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine ajakirja Closer esikaanel
Hertsoginna Catherine ajakirja Closer esikaanel Foto: SCANPIX

Itaalia ajakiri Chi, mis kavatseb Cambridge'i hertsoginna Catherine'ist veel paljastavaid fotosid avaldada, väidab, et neil on naisest üle 200 erineva alastipildi.

Chi plaanib avaldada tervelt veerand nende käes olevatest fotodest, mis tehti siis, kui Kate koos abikaasa Williamiga Prantsuse villas palja ülakehaga suvitas, vahendab Contactmusic,

Esimesena avaldas topless-fotod Prantsuse ajakiri Closer ning seejärel Iiri ajaleht Daily Star.

Daily Stari üks kaasomanikest on aga meediamogul Richard Desmondi firma Northern & Shell. Mehe väitel polnud ta piltide avaldamisest teadlik ning ta ähvardas ajalehe sulgeda. Daily Stari peatoimetaja aga rõhutas, et Catherine'iga käituti samamoodi nagu mistahes muu staariga samas olukorras ja märkis, et «tegemist pole tulevase Iirimaa kuningannaga».

Chi toimetaja Alfonso Signorini kaitses samuti ajakirja otsust ning kinnitas, et pildid avaldamata ei jää. Ta ei karda kohtuasja, kuigi kuningapalee on seda lubanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles