Paparatso püüdis alasti Kate'i pildile 800 meetri kauguselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine ajakirja Closer kaanel
Hertsoginna Catherine ajakirja Closer kaanel Foto: SCANPIX

Pärast topless-fotode lekkimist imestasid paljud, kuidas sai hertsoginna Catherine olla nii lihtsameelne, et end poolalasti pildile püüda lasi.

Ajaleht Daily Mail rõhutab, et ehkki noor ja kaunis, ei tohiks tulevane kuninganna panna end olukorda, mis seab ohtu tema väärikuse. See tähendab, et riskide võtmiseks pole mingit ruumi. See omakorda tähendab, et ta ei tohiks poolpaljalt ringi patseerida vaid poole miili (umbes 800 meetri) kaugusel avalikust teest riigis, kus on kõige armutumad paparatsod.

See jube skandaal poleks pidanud juhtuma ja on ainult kaks inimest, kes oleks saanud selle toimumist peatada - hertsog ja hertsoginna ise.

Prantsuse ajakiri Closer õigustas piltide avaldamist sellega, et kuninglik paar oli tee pealt nähtav ja kuna tegemist on avaliku ruumiga, polnud pildistamine privaatsuse rikkumine. St Jamesi palee arvab aga teistmoodi ja kaebas ajakirja kohtusse.

Vaata SIIT, kui kaugelt oli Kate näha tegelikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles