Niall Horan: ärkan igal hommikul ja mõtlen, et see kõik on üks unenägu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zayn Malik ja Niall Horan bändist One Direction
Zayn Malik ja Niall Horan bändist One Direction Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

One Directioni staar eelistab oma vaba aega üksinda veeta, kui just Justin Bieberit külla pole oodata.

 Niall Horan tunnistas, et eelistab väljas pidutsemise asemel kodus televiisori ees istuda ning naudib seda just eelkõige üksinda olles, vahendab Yahoo.

«Istun lihtsalt kodus diivanil,» rääkis Niall väljaandele Mirror ja lisas, et naudib esinemiste vaba aega oma Londoni korteris üksinda olles. «Olen viimase nelja päeva jooksul vaid korra väljas vett ostmas käinud. Muidu istun toas, mängin kitarri ja vaatan jalad laual televiisorit,» ütles staar.

«Teistele bändi liikmetele meeldib pidutseda, aga kuna meie elu on niigi väga kiire tempoga, siis üritan seda kuidagi tasakaalustada. Kui mul enam kohustusi pole, siis tahangi mitte midagi teha.»

Kui just Justin Bieber külla ei tule, nagu juhtus selle nädala algul. «Uskumatu, et staar nagu Justin Bieber on saanud minu sõbraks. Saangi teda päriselt oma sõbraks kutsuda, see on nii imelik,» leiab Niall, et tal on lihtsalt vedanud.

«Suhtlesin just ühe sõbraga Skype’i teel kui Justin mul külas oli. Sõber oli vaimustuses. Ärkan igal hommikul ja mõtlen, et see kõik on üks unenägu,» ei suuda noormees oma õnne vahel ka ise uskuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles