Täna: Rock Café's tõstetakse inimene nahka läbistavate haakide abil õhku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Street Mirror Expo ROck Cafe's 2011. aastal.
Street Mirror Expo ROck Cafe's 2011. aastal. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna Rock Cafes toimuval tattoo ja elustiili messil Street Mirror Expo 2012 on võistlustules parimad tätoveeringud, närvikõdi Flying Pig Suspension Teamilt, Tallinn Burlesque Stuudio show ja kontsert, kus astuvad üles Driven, Goresoerd ja No-Big-Silence.

Messil on esindatud parimad kohalikud tätoveerimisstuudiod ja mitmed välismaised tegijad. Külastajatel on võimalik tutvuda laiemalt kõigega mis teemaga haakub - tutvuda erinevate tehnikate ja tattoo kunstnike loominguga. Lisaks tätoveeringute loojatele on esindatud rõiva- ja ehtebrändid, elustiiliajakirjad ja tätoveerimisvahendite edasimüüjad.

Street Mirror Expo 2012 raames toimub Eesti suurim tätoveeringute hindamine. Sel aastal on tööd jaotatud 16 erinevasse kategooriasse.

Flying Pig Suspension Team pakub vaatemängu mis kindlasti ei jäta külmaks. Suspension on performance mille juured ulatuvad Põhja-Dakota alade Mandani indiaanihõimude rituaalide juurde. Suspensioni puhul riputatakse inimene üles nahka läbistavate haakide abil. See võib olla moodus meditatsiooniks kui ka esitluskunstiks.

Õhtu lõpetuseks astuvad Rock Cafe laval üles kodumaise raskeroki paremikku kuuluvad Driven, Goresoerd ja industriaali esikahur No-Big-Silence, mille laulja muide ka täna oma sünnipäeva tähistab.

Vaata lisa SIIT.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles