Malaisias anti välja homoseksuaalsete laste avastamise juhend

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaisias anti välja homoseksuaalsete laste avastamise juhend
Malaisias anti välja homoseksuaalsete laste avastamise juhend Foto: SCANPIX

Malaisia võimud andsid välja juhendi, mille abil vanemad ja õpetajad saavad teha kindlaks, kas lastel on homoseksuaalseid kalduvusi.

Malaisias haridusministeerium on seni korraldanud kümme homoseksuaalsuse avastamise seminari, millel on osalenud 1500 inimest, edastab Reuters.

Seminaril osalenutele selgitati, et homoseksuaalse kalduvusega poisi tunneb ära sellest, et laps tahab riietuda kitsastesse roosat või punast värvi rõivastesse. Ka meeldivad sellistele poistele naissugulaste käekotid, meik ja aksessuaarid.

Tüdrukute lesbilisuse avastamise kohta nii täpseid juhendeid ei ole. Kuid juhendis seisab, et sellised tüdrukud eelistavad vaid teiste tüdrukute seltskonda ja tahavad nendega ühes voodis magada. Poisse lesbilise kalduvusega tüdrukud ei salli.

Seminaridel on osalenud erinevate religioonide ja kultuuride esindajad. Võimude sõnul «mõistavad kõik religioonid homoseksuaalse käitumise hukka».

Islamistlikus Malaisias on homoseksuaalide vastasus viimastel aastatel kasvanud.

Malaisia valitsus teatas selle aasta märtsis, et valitsuse üheks eesmärgiks on homoseksuaalsuse väljajuurimine.

Lääneriikide asjatundjate sõnul ei saa väikelapse puhul teha kindlaks, kas tal on homoseksuaalseid kalduvusi või mitte. Esimesed märgid homoseksuaalsuse kohta võivad ilmneda alles teismeliseeas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles