Prantsuse väljaanne avaldas Cambridge`i hertsoginnast topless fotod

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge´i hertsoginna Catherine
Cambridge´i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Prantsusmaal välja antav seltskonnaajakiri avaldas Briti prints Williami abikaasast, Cambridge`i hertsoginnast Catherine´ist topless fotod.

Kõmufotograafid tegid need pildid salaja, kui prints ja ta naine olid möödunud nädalal Prantsusmaal Provance`is puhkamas, edastab The Telegraph.

Ajakiri Closer avaldas nüüd hertsoginnast pildid, millel ta on basseini ääres palja ülakehaga.

William ja Catherine said piltidest teada eile. Paar on visiidil Aasias. Nad avaldasid kahetsust, et nende privaatsusesse tungiti.

Briti kuningliku perekonna esindaja sõnul uuritakse, kas tegemist on võltsingute või autentsete fotodega ning kui pildid on tehtud salaja, siis on antakse asjale ametlik käik ning minnakse ajakirja vastu kohtusse.

Prints Williami ema, printsess Diana hukkus 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses kui põgenes kõmufotograafide eest.

Pärast seda on Briti kuningakoda kõmufotograafide suhtes väga ettevaatlikuks muutunud. Esindaja loodab, et nüüd avaldatud pildid ei heida kuningliku paari välisvisiidile varju.

«Aega oleks nagu 15 aastat tagasi pööratud. Williamil ja Catherine`il on õigus eraelule ja privaatsusele, seda vähemalt siis, kui nad on erapuhkusel ning ei ole kuningakoja esindajad, vaid eraisikud,» lausus kuningakoja esindaja.

Prantsuse ajakirja esikaanel on lisaks paljastavatele fotodele ka tekst: «Oo, mu jumal! Tulevane Inglismaa kuninganna nagu sa teda varem näinud ei ole ning enam kunagi ei näe!»

Ajakirja artiklis seisab, et fotod on tehtud kui William ja Catherine olid Luberonis kuninganna Elizabeth II nõbu Lord Linley mõisas puhkamas.

Väljaande Closer peatoimetaja Laurence Pieau sõnas, et hiljuti avaldati ka prints Harryst alasti fotod ning prints ei peaks end enam üksinda tundma, kuna ka ta vennanaisest avaldati samasugused fotod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles