Modell: Eestit Miss Estonial esindaval Natalial on reaalne võiduvõimalus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalia Korneitsik
Natalia Korneitsik Foto: Lev Dolgachov

Konkurss Miss Estonia 2012 ning samuti eelseisev konkurss Miss Universum 2012 on viimastel kuudel olnud üks arutatumaid teemasid Eesti meedias. Kas Miss Estonia konkursi korraldaja Valeri Kirss on ikka õige inimene?

Miss Estonia on juba mitu aastat järjest valitud niiöelda nurga taga, mistõttu pole paljud potentsiaalsed võitjad osanudki end konkursile registreerida. Miss ja modell Ksenja Lihhatšova rääkis Buduaar.ru'le, millise välimusega missil on enim võiduvõimalusi ja ka sellest, miks ta hetkel Jaapanis viibib.

Ksenija Lihhatšova, modell ja Miss Earth Estonia 2011 prognoosib Natalia Korneitsikule võidušansse. Ksenja hoidis Nataliale pöialt ka Miss Estonia 2012 valimistel.

«Miss Estonia 2012 valimisi jälgisin huviga, kuna tean, kuidas seal konkursisiseselt lood tegelikult on. Hoidsin pöialt Natalia Korneitsikule, tean teda juba varasemast ajast ja ta oli tõesti ka parim kandidaat," ütleb Ksenija ning lisab: "Mulle tundub, et Natalial on kõik šansid Eestit väga edukalt esindada, tal on varasemast ajast iludusvõistlustel esinemise kogemused ja samuti modellitöö kogemused. Loodan, et tal läheb hästi.»

Mida arvab Ksenija, millistel tütarlastel on enam iludusvõistlustel võidulootusi: blondiinidel, brünettidel või punapeadel?

«Arvan, et juuksevärv ei oma tähtsust. Tähtis on, et see sobib sellele inimesele. Erinevatel konkurssidel on erinevad nõudmised. Võin vaid öelda, et loomulikult põhjamaiselt maalt, Eestist täpsemalt, oodatakse rohkem blondi, kuna neid on konkurssidel niigi vähe. Ka võin öelda, et blondiinid jõuavad alati top´i, kuid millegipärast võidavad enamuses just brünetid. Kahjuks punapäiste tütarlaste kohta ei oska midagi öelda, kuna nad on iludusvõistlustel suureks harulduseks,» ei oska Ksenija meenutada ühtegi punapäist võitjat.

Ksenija viibib ise hetkel Jaapanis. Millega ta seal tegeleb?

«Mida ma siin teen - tegelikult ma sellest hetkel veel täpsemalt ei räägiks, mõne aja pärast kuulevad sellest kõik niikuinii. Võin vaid vihjata, et tegu on sama alaga, millega varem olen tegelenud.»

«Jaapanis olen ma esmakordselt ja sellepärast meeldib mulle siin väga. Viibin kõige lõunapoolsemas osas, mis tähendab, et aastaläbi on kuum ilm, on palmid ja meri. Tõsi, on ka väga suur taifuunide oht, mis hoiab üleval pinget ja annab mingil moel adrenaliini.»

Jaapanis viibides on Ksenijale osaks saanud mitmeid üllatusi. Näiteks arvamus, et kõik jaapanlannad on sihvakad, polegi õige. Jaapanlased teevad kõik, et näha välja nagu eurooplased. Ksenijat koheldakse seetõttu Jaapanis nagu Hollywoodi tähte.

«Nad armastavad väga eurooplasi ja üritavad olla nende sarnased, mistõttu tunnen end siin, nagu ka Filipiinidel, kui «Hollywoodi täht». Inimesed astuvad ligi, teevad komplimente, paluvad autogrammi, mis on väga meeldiv,» tunneb Ksenija end Jaapanis vägagi hästi, kuid põhjus, miks ta seal viibib, selgub mõne aja möödudes.

Ka Buduaar hoiab Natalia Korneitsikule Miss Universum 2012 valimistel pöialt. Et näha pilte ja infot Natalia kohta, vaata siia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles