Kuula: Liis Lemsalu avaldas singli «Lightning in a Bottle»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu. Foto: Jelena Rudi

Ilmus Liis Lemsalu «Lightning in a Bottle» singel koos klubiremiksidega.

Liis Lemsalu singel «Lightning in a Bottle» on tema endanimeliselt debüütalbumilt, kus lisaks loo originaalversioonile on ka nelja DJ remixid.

«Soov oli teha väike kõrvalepõige bändiga tehtavast loomingust ning proovida kuidas kõlab minu esitatud muusika klubirütmides,» kommenteerib Liis uut singlit. «Kõik neli DJ-d lõid väga erinäolised ja huvitavad versioonid ning iga remixi puhul tunnen, kuidas see mu tuju tõstab ja käima tõmbab,» lisab Liis.

«Agoga (Ago Teppand) on olnud minu siiani kõige meeldivam helilooja-produtsendi koostöökogemus ning loodan, et see ei jää kindlasti viimaseks,» on Liis kindel.

«Lightning in a Bottle» on kirjutanud Ago Teppand ning Jonas Olsson. Ago Teppand on kirjutanud suure osa IIRISe loomingust ning produtseerinud nime all SETHH väga palju erinevat muusikat. Soome produtsent Jonas Olsson on viimase kümne aasta jooksul teinud koostööd väga paljude Skandinaavia artistidega nagu näiteks Rasmus Thude (DK), Radical Something (US), Miss Bloom (SWE), Superscar (FIN), Jannika B (FIN).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles