Rock Cafe's esinevad lätlased ja üks leedulane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instrumenti
Instrumenti Foto: Jelena Rudi

Instrumenti ja Markas Palubenka annavad 29. septembril Tallinnas ühiskontserdi.

Enne veel kui Instrumenti end teise albumi salvestamiseks stuudiosse lukustab, annab Läti duo käesoleva aasta viimase kontserdi ning on selle erilise sündmuse toimumispaigaks valinud Rock Cafe.

Vaid nädal tagasi andis bänd välja «Tru live 2011» DVD, mis pakub vaatamiseks ja kuulamiseks Instrumenti üht suurimat kontserti Arena Riga'l möödunud aasta detsembris. DVD sisaldab ka kontserdi korraldamisest rääkivat lühidokumentaali välja «Tru live: relived», intervjuusid Instrumenti muusikutega, videokunstnike ja tehnilise personaliga. Kokku oli kontserdi korraldamisega seotud üle 100 inimese. Arena Riga kontserdi külalisesinejaks oli eestlanna Ingrid Lukas.

Instrumentil on hea meel tutvustada ka erikülalist Leedust, kelleks on andekas laulja-laulukirjutaja Markas Palubenka. Tema elektroonilise hõnguga alternatiivne looming on sarnane muusikale, mida viljelevad näiteks Fink, Röyksopp, Jose Gonzalez, Alice Smith ja Ammoncontant.
 

Instrumenti - Perfume (TRU LIVE 2011) from Instrumenti on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles