Vaata: ansambel Regatt avalikustas uue muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Regatt
Ansambel Regatt Foto: Viktor Burkivski

Ansambel Regatil, kes viimasel ajal üha enam hakanud omaloomingut viljelema, on ette näidata järjekordne uus hoogne lugu «Pirita». Laulule on vändatud ka retrohõnguline muusikavideo, mis peaks edasi andma ühe rõõmsa seltskonna kulgemist ühes päevas kolmkümmend aastat tagasi.

«Oleme soovinud oma muusikalist kõla tuua tänapäevasemaks, samas jätta sinna sisse retrohõng. Antud loo sõnad peegeldavad trendi, mida viljeleti 70-80datel, kui lauldi nii linnadest, tehastest, autodest ega tea veel millest. Meie laulame Piritast, sest see sobib emotsionaalselt väga hästi meie bändiga. Lisaks elavad meie bändi bassimehe ja trummari pruudid kah Pirital,» räägib Regati solist Marek Jürgenson.

«Video tegemine oli väga spontaanne. Vaatasime, et ilm on ilus, kutsusime oma sõbrad filmima ning salvestasime kogu video poole päevaga. Ning meie päev kulges ettekavatsematult just täpselt nii nagu muusikavideos.»

Regatt jätkab aktiivset kontserttegevust ning samuti ka salvestamist stuudios. Järgmise kauamängivani soovitakse jõuda kevadeks.

Vaata videot - kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles