Peogalerii: populaarseim vene ürituste sari Tantsuparadiis Apollos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööklubis Apollo toimus Music Factory poolt korraldatatud populaarseim vene ürituste sari Tantsuparadiis alapealkirjaga «Neoon-ballett».

Esmakordselt sai näha Eestis väga erilist etendust ja tehnoloogilist TRON-tantsushowd professionaalsete valgevene tänavatantsijate esituses.

See oli hämmastavalt efektne ja dünaamiline show, kus olid nagu võluväel ühendatud kujundtants ja löökrütmid , kus illuminatsiooni efekt pimeduses viis külalised teise galaktikasse. See oli värvide kaleidoskoop, mis purunes kõigi silme all ja sundis unustama reaalsuse.

Veel lisasid peole vaatemängulist graatsilised neoon disko-baleriinid. Nagu tavaks saanud valiti ka õhtu kõige stiilsem paradiisineiu.

Õhtu kaks peavõrgutajat olid residendid: DJ Denis KarabljOFF ja DJ Sonic

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedel - 5.oktoobril uues ööklubis «777» asukohaga Tartu mnt 17. Rohkem infot ametlikult kodulehelt www.trai.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles