Justiitsministeerium lükkas Galojani väite ümber

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Elu24

Elu24 uuris staarpoliitik Anna-Maria Galojanilt, miks tema kohtuistung Londonis otsustati edasi lükata. Naise sõnul lükati see edasi Eesti justiitsministeeriumi palvel. Galojani uudisele reageeris justiitsministeerium ning pressiesindaja Priit Talv lükkas Galojani väite ümber.

Justiitsministeerium ei ole taotlenud Anna-Maria Galojani kohtuistungi aja edasilükkamist

«Anna-Maria Galojani meedias esitatud väited, nagu oleks Eesti justiitsministeerium palunud edasi lükata kohtuprotsessi, millega otsustatakse Galojani Eestile loovutamine, ei vasta tõele,» teatas Priit Talv.

«Kohtuprotsess toimub Ühendkuningriigi ja Anna-Maria Galojani vahel ning Eesti justiitsministeeriumil puudub selle menetlusega igasugune puutumus.»

«Justiitsministeeriumil puuduvad andmed kohtuistungi aja ning muude detailide osas ning ministeeriumi informeeritakse ainult kohtu otsusest, kui see peaks langetatama,» lisas Talv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles