Kui pööraselt avavad Kättemaksu-diivad hooaja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kättemaksukontor
Kättemaksukontor Foto: TV3

Juba homme õhtul alustab uut hooaega Eesti parim krimikomöödia „Kättemaksukontor“, kus vapper daamide trio astub vastu libahundile.

Daamid on tagasiHiinast, kus tehti lähemat tutvust matriarhaadiga. Kodus ootab Fridat, Marioni ja Häidit ees aga ebameeldiv ja halvastilehkav üllatus, mis sunnib detektiive peavarju otsima Marioni vanemate juurest ühes tillukeses mereäärses külas.

Kohe külla sissesõidul märkavad nad kunagist vihavaenlast Almer Rootsi, kes on vahepeal vanglast vabanenud ja kellelt pole midagi head oodata, kuna Frida tegevuse tõttu mees mõned aastad tagasi vangi sattuski.

Külas valitseb pingeline õhkkond - selgub, et lähedale metsa on asunud elama libahunt. Marioni ema Tiiu puutus elukaga alles eelmisel ööl kokku ning nägi karvast ja punaste silmadega ebardit oma silmaga. Skeptiline Frida keeldub libahuntidesse uskumast.

Kui tal aga öösel uni ära läheb ja ta metsas väikese jalutuskäigu teeb, sattudes ise kokku millegagi või kellegagi, paneb see teda oma arvamust revideerima.

«Kättemaksukontor» alustab TV3s homme kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles