Prints Philip pidas Cate Blanchetti tehnikuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett
Cate Blanchett Foto: Reuters / Scanpix

Suurbritannia kuninganna Elizabeth II abikaasa prints Philip pidas ühel hiljutisel seltskonnaüritusel näitlejanna Cate Blanchetti filmitehnikuks.

Nimelt tutvustas Blanchett ennast printsile kui isikut, kes töötab filmitööstuses, vahendab Entertainment Weekly.

 Prints arvas, et naise puhul on tegemist filmitööstuse tehnilisel poolel töötajaga ja küsis temalt nõu, kuidas oma DVD- mängijat parandada.

 

«Prints ja näitlejanna vestlesid. Sinivereline küsis siis, et kas naine oskab talle selgitada, kuidas DVD töötab ning lisas, et tema oma on katki. Hiljem aga küsis, kuidas ta saaks masinat parandada,» meenutas seda vestlust pealt kuulnud isik.

 

Allika sõnul oli see üllatav, et prints Philip ei tundnud Cate Blanchetti, sest Austraalia päritolu näitlejanna on kaks korda mänginud kuninganna Elizabeth I-st.

 

Buckinghami palee pressiesindaja ei soovinud juhtumit kommenteerida.

 

«Eravestlused on iga inimese enda asi, me ei kommenteeri neid. Prints Philip kohtub esindusüritustel väga paljude inimestega,» jäi pressiesindaja napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles