Pildid: Strippar-Marco ja staarfeminist Fideelia raputasid Ibizat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Strippar-Marco ja staarfeminist Fideelia käisid koos imelisel Ibizal. Marco jaoks oli see juba seitsmes kord. Kohalikel ei jäänud nägemata ka Fideelia paljas ülakeha.

«Käisime vaatamas ebamaist Es Vedra kaljut, kuhu saab kesklinnast edasi ja tagasi kohaliku taksoga, mis maksis 60 eurot,» pajatas Marco Elu24-le.

Marco suureks imestuseks viis umbkeelne taksojuht neid miskipärast mäe alla randa, mistõttu tuli vapratel reisikaaslastel rühkida kaks ja pool kilomeetrit mäest üles 29kraadises kuumuses.

«Vaade oli võimas ja rännak tasus end kahtlemata ära!» kirjeldas Marco emotsioone. «Imestan, et polnud varem sinna juhtunud.»

Pärast päikeseloojangut ilmus eestlastest reisikaaslaste seltskonda eriskummalist lisavärvi. «Äkitselt hakkas meie lähistelt kostuma plaksutamist. Lähemal uurimisel selgus, et tegu oli mingisuguste hipilike kamraadidega, kes plaksutades tõenäoliselt päikesele oodi «laulsid»,» jäi Marcole meelde käigust Es Vedra kaljule.

Koos käisid Marco ja Fideelia veel ka Amneesia klubis, mis osutus Emajõelinna staarpostitantsija lemmikuks. «Eriti jäi meelde üritus nimega La Troya, mis kubiseb ägedatest ja vaimukatest «friikidest»,» kirjeldas strippar peo õhustikku.

Käidud sai ka klubis nimega Privilege, mis üldjoontes jättis paarile kõleda mulje.

Hoolimata heast läbisaamisest Marco ja Fideelia vahel oli strippari jaoks reisi juures ka ebameeldivusi. «Häiris suitsuhais tänavatel ja klubides. Tundub, et meile tuttavad suitsureeglid seal ei kehti,» ohkas Marco.

Reisi vältel sai nalja palju, kinnitab mees ja lisab, et Fideelia on üks parimaid reisikaaslasi, kellega tal kusagil väljaspool Eestit on õnnestunud käia.

Kuna tagasitee oli pikk, võtsid Marco ja Fideelia vahemaandumise õhtul Amsterdamis hotellitoa. «Amsterdam mulle seevastu ei istu. Igal pool igavad jalgrattasõitjad ja tänavapiltki on üldjoontes värvitu.»

Marco võrdles Ibizat oma reisiga Mallorcale. Viimasest jäid talle meelde purjus lamavad «ossid», keda Ibizal kordagi ei kohanud. «Ibiza on säilinud peenete ja edevate inimeste kantsina,» kinnitab Marco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles