Ideaalkaal ja sportlik vorm tõi kaasa naisest ilmajäämise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ideaalkaal ja sportlik vorm tõi kaasa naisest ilmajäämise
Ideaalkaal ja sportlik vorm tõi kaasa naisest ilmajäämise Foto: SCANPIX

Suurbritannias kaotas üks ülekaaluline mees aastaga kehakaalust 60 kilogrammi.

Normaalkaalu saavutamine ning end heasse sportlikku vormi viimine tõi kaasa aga kaotuse – naine jättis ta maha, edastab orange.co.uk.

Inglane Ryan Buckman sai ühel päeval kaalule astudes aru, et 140 kilogrammi on liig mis liig.  Ta otsustas teha elus pöörde ning hakata kaalu kaotama.

Õpetajana töötav mees loobus alkoholist, rämpstoidust ja pidutsemisest. Ta hakkas tervislikult toituma ja sportima.

Uus elustiil andis kiiresti tulemuse ning ta kehakaal hakkas langema.

Kuid aasta hiljem, kui mees oli sale ja heas sportlikus vormis, jättis ta elukaaslane ta maha. Nad olid koos olnud neli aastat.

Buckman oli siis tippvormis ning plaanis oma elus esimest korda osaleda poolmaratonil.

«Mu eksnaine sõnas, et ma hakkasin teistelt naistelt liiga palju komplimente saama. Minu elustiili muutus viis meid lõplikult lahku. Ma mõõtsin kõike kilokalorites ja kilomeetrites,» sõnas mees.

Buckman jätkas kehakaalu langetamist ja sportimist ka pärast lahkuminekut.  Tal tekkis juba kõhnumine.

Kuid kõik lõppes siiski hästi, sest ta sai uue töökoha kehalise kasvatuse õpetajana. Mees kohtus sportides ka oma uue kallima Kimiga.

«Minu kõrval on Kim ja mu elu on täiuslik. Ma ei loe enam kilokaloreid. Võtsin paar kilogrammi juurde, kuid ma olen normaalkaalus, mitte kõhn,» nentis inglane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles