Hanno Tomberg teletopist: vanad tegijad on selgelt üle uutest tulijatest

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Tomberg.
Hanno Tomberg. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

ERRi juhatuse liikme Hanno Tombergi sõnul näitab möödunud nädala teletop seda, et kõik eelmisel hooajal eetris olnud ja juba televaatajate südame võitnud ning nüüd teleekraanile naasnud saated on kahtlemata populaarsemad kui uued tulijad.

«Tegemist on küll esimese täisnädalaga ja kõik sarjad pole veel alustanud, kuid praegu avaldatud top10 näitab ära, et varasemad publiku lemmikud on ka praegu kõrgel kohal. See näitab väga selgelt, et vaataja eelistab neid saateid, millega ta juba varasemalt tuttav on,» märkis Tomberg.

ERRi juhatuse liikme sõnul on ETV tulemusega väga rahul. «Lisaks neile top10sse pääsenud ETV saadetele tuleb nentida, et ka «Ringvaade» alustas väga hästi.»

«Meil on eriti hea meel, et Rahvusringhäälingu «Aktuaalne kaamera» on jätkuvalt kõige vaadatum uudistesaade.»

Top10sse pääsenute kohta ütleb Tomberg, et need on kõik «vanad tegijad» ning midagi väga üllatavat ses pildis pole.

«Omakohtu» langus oli ette näha

Tombergi hinnangul oli juba alguses selge, et kui ühte vööndisse paigutub kolm sarnast saadet - ETV «Ringvaade», Kanal 2 «Reporter» ja TV3 «Omakohus», siis selgelt jääb alla neist viimane, kuna kaks esimest on oma publiku juba võitnud.

«Võsareporteri» ekraanil püsimine või kadumine ETVd Tombergi kinnitusel ei mõjuta.

«Meie esmaspäevane teleprogramm on teistmoodi kujundatud. Pakume saateid loodushuvilisele televaatajale ja «Võsareporter» sellisele telepublikule konkurentsi ei lisa,» märkis Tomberg lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles