Vau! Kes on see lohetätoveeriguga püss daam?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Toots korraldas oma 55-sünnipäeva puhul Estonias piduliku vastuvõtu
Jaan Toots korraldas oma 55-sünnipäeva puhul Estonias piduliku vastuvõtu Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 7. septembril, korraldas jalgrattaliidu president, Jaan Toots oma 55-sünnipäeva puhul Estonia kontserdisaalis piduliku kätlemistseremoonia.

Uhkele vastuvõtule oli palutud Maarjamaa koorekiht ehk A-kategooria staarid. Teiste seas Eesti Vabariigi ekspresidendipaar, Ingrid ja Arnold Rüütel.

Auväärsete külaliste hulgas olid ka Indrek Tarand, Enn Veskimägi, Toomas Luman, Oliver Kruuda, Andres Anvelt, Toivo Asmer, Indrek Teder, Neinar Seli, Raivo Vare, Toomas Vitsut, Märt Rask, jpt. Eestimaa mõjukad tegelased.

Teiste seas torkas aga ülivõimsalt silma elektrisinises ja sügava seljadekolteega kleidis blondiin. Naine demonstreeris uhkelt ka oma abaluudele tätoveeritud suurt lohet.

Naine oli nii hot, et tema saatja ei suutnud kuidagi oma käsi eemal hoida ka kaunitari kuumalt tagumikult. Mees näppis seda vahetpidamata enne pidulikule kätlemistseremooniale suundumist.

Kes on see lohetätoveeringuga püss daam?

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles