Eestisse saabub Londoni olümpia üks heliloojatest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lincoln J. Barrett
Lincoln J. Barrett Foto: Promopilt

Eesti kõige pikemate kestvate traditsioonidega drum'n'bass üritustesari Sin City on uue hooaja alguseks välja kuulutanud tõelise pommuudise. 8 septembril saabub Tartu klubisse Illusioon esinema Lincoln J. Barrett alias High Contrast, kes oli ka üks Londoni olümpia jaoks valminud muusika heliloojatest.

High Contrast tuli oma d’n’b klassikaks muutunud debüütplaadiga «True Colours» välja kümme aastat tagasi ja on sellest hetkest alates kuulunud žanri absoluutsete tippude hulka.

Käesoleval aastal ilmus tema neljas kauamängiv «The Agony & The Ecstasy», mille tuntuim singel on koos Underworldi ja Tiestoga produtseeritud «The First Note Is Silent».

Omaette uue taseme saavutas Lincoln Barrett aga tänavu, kui ta koos Underworldiga paluti helindama 2012. aasta Londoni olümpimängude avatseremooniat ning sportlaste paraadi.

Peol tulevad esitusele lisaks tema enda loomingule ja praeguse hetke kuumimatele lugudele kindlasti ka mõned neist High Contrasti legendaarsetest remiksidest, mis on temast teinud ühe hinnatuma lugude taastöötleja. Põnevamatest olgu ära mainitud Adele’i «Hometown Glory», Calvin Harrise «Ready For The Weekend», Utah Saints’i «Something Good» või Eric Prydzi suvehitt «Pjanoo».

High Contrastil on tuuril kaasas üks Inglismaa tuntumaid MC'sid läbi - Dynamite, kes kuulus ka Mercury auhinna võitnud kollektiivi Roni Size Reprazent.

Lisaks väliskülalistele astuvad üles kohaliku S.I.N., Mander ja Studios, teises saalis Mhkl ja K Sein ning Superskankers.

Sin City avab klubis Illusion uksed sel laupäeval, 8. septembril kell 23:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles