Täpp sipleb võlgades ja jagab maid inkassofirmaga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpp avas Butterfly Lounge'is fotonäituse oma toidulauast.
Täpp avas Butterfly Lounge'is fotonäituse oma toidulauast. Foto: Viktor Burkivski

Staarreporter Mari-Leen Albers aka Täpp on pillava elustiiliga rahamurede käes ning seks puhuks ülekuumenenud maksekoormust väike- ja kiirlaenudega jahutanud. Nendegi tagasimaksmisega raskustesse sattunud naisel oli alles kevadel turjal inkassofirma.

Mari-Leenu maovähendusoperatsioon, glamuurne elustiil lounge­­-baarides ja kaubanduskeskustes on ülekuumenenud nagu Kreeka majandus. Ja kas mäletate veel lugu «Kust Täpp küll need valged hambad sai?»

Vastus on siin samas.

Elu24-le vihje saatnud lugeja märkis, et makseraskustes siples Albers veel sel kevadel ning olla esitanud palve inkassofirmal koostada talle sobivam maksegraafik. Seda taotlust firma ei aktsepteerinud.

«Minu isiklikud rahaasjad (eriti veel mingid vanad ja ammu lahenduse leidnud asjad) ei ole küll need, mida Elu24 veergudel peaks lahkama,» lajatas Mari-Leen Elu24 päringu peale.

«Aga üldiselt ma ei kommenteeriks üldse seda teemat, sest see on täiesti ajuvaba,» ütles Albers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles