Vladimir Putin: grupiseks on parem, kuna osalised saavad vahepeal puhata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin andis oma ametiaja esimese intervjuu, milles mainis grupiseksi.

Putiniga tegi intervjuu Kremli kontrollitav inglisekeelne telekanal RT, edastab The Telegraph.

«Grupiseksi fännide sõnul on see parem seks, kui lihtsalt mehe ja naise vaheline seks, sest nagu iga kollektiivse tegevuse puhul, saab osa liikmeid vahepeal puhata,» selgitas Putin.

Putin tegi sellise kommentaari pärast seda, kui intervjuus kerkis esile 2008. aastal Moskva bioloogiamuuseumis aset leidnud juhtum. Seal toimus orgia, millel osales kurikuulsa bändi Pussy Riot üks liikmeid, nüüd 22-aastane Nadežda Tolokonnikova.

Kohus saatis selle grupi kolm feministi Mosva kirikus Putini vastase etteaste eest kaheks aastaks trellide taha.

Putin ei soovinud Pussy Rioti liikmetel antud karistust kommenteerida. Selle asemel kirjeldas ta orgiat, mille korraldas kunstnikeühendus Voina.

Voina liikmed protestisid orgiaga Venemaa «tsaaride» Vladimir Putini ja Dmitri Medvedevi omavahelise võimujagamise ja kokkulepe vastu.

«Nad korraldasid orgia avalikus paigas. Nagu see grupeering nimetas, oli see nende protestimisviis. Inimesed võivad teha mida tahavad seni, kuni nende tegevus ei riku seadusi. Tegemist oli nutika etteastega, sest osa liikmeid sai vahepeal eemalduda. Ametnikud oleksid pidanud siinkohal valvsamad olema, » lisas Putin.

Venemaa president jätkas, et  mida keegi teeb, on igaühe enda asi, kuid panna oma tegevusest video internetti, on kuritegelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles