Soomlannasid kritiseerinud Anu Saagimit ründas raevunud lihamägi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagimit ründas lihamägi.
Anu Saagimit ründas lihamägi. Foto: Elu24.ee fotomontaaž

«Stiilipäeviku» võtetel viibinud Anu Saagimit tabas ühes Tallinna kaubanduskeskuses äärmiselt täbar situatsioon. Ehk isegi eluohtlik - siinkohal jääb üle ainult spekuleerida.

Võtete vahepealsel pausil läks Saagim tualetti, et käsi pesta. Bravuuritari sisenemist märganud keskuse külastaja pöördus kannapealt tagasi, et kontrollida ega tema silmad teda ometi petnud, ja et kas see ongi soomlannade välimust kritiseerinud teravkeelne Anu Saagim ise.

Nii oligi.

Tõenäoliselt ei osanud Saagim veel ohtu aimatagi, kui naise lähenedes tualetivalgustus, nagu pilvede saabudes, bravuuritari pea kohalt kaduma hakkas.

«Ta oli suur ja hirmuäratav,» kirjeldas ohver oma ründajat, kes muuseas valis ideaalse hetke - tualetis polnud peale kahe naise mitte kedagi teist.

«See on kohutav, mida sa inimestega teed!» sisistanud naine Saagimit põlevate silmadega põrnitsedes.

«Mul on ka hästi palju soomlastest tuttavaid, kes on sinu sõnavõttu kritiseerinud ja ka minuga ühendust võtnud ning mulle kurtnud. Kas sa ei saa aru, et sa teed inimestele haiget,» kurtis naine, kes silmanähtavalt tundis oma tüsedusest end häirituna.

«Lihamäe» ja kraanikausside vahel lõksus

Saagimi sõnul ei suutnud ta muust mõelda kui vaid ohust, mis oli teda tabanud, olles surutud «lihamäe» ja tualeti kraanikausside vahele.

«Ta oli stiilselt riides naine, aga tõeliselt suur. Aga ma ei saanud oma silmi sellelt, et ta sõna otseses mõttes ujus oma rasvade sees,» rääkis Saagim teda tabanud situatsioonist, mis andis talle adrenaliinilaksu terveks aastaks.

Hirmuäratavast olukorrast üritas Anu Saagim naist rahustades välja tulla. «See on saade paksukestest ja saate formaadis ongi sellised kohtunikud,» viitas Saagim oma osalemisele Soome «Tantsi tagumik trimmi» saate žüriis.

 «Nende (žüriiliikmete - toim) karakterid peavadki täpselt sellised olema - professionaal, kes hindab paksukeste tantsuoskust, teine žüriiliige, kes hindab nende füüsilist võimekust, ja kolmas, kes vaatab visuaali, stiili ja viskab kriitilisi hinnanguid. Kes on võtnud endale õiguse öelda ausalt välja, millisena ta tegelikult teisi inimesi näeb,» rääkis ta, lisades, et sageli näemegi end teistsugusena, kui teised meid.

Saatekohtunikuna on Saagim selle rolli endale võtnudki ja ütleb, et tehtud märkusi ei tasu alati tõsiselt võtta.

«Saade peabki oma olemuselt olema vastandlik - oma negatiivse ja positiivse poolega. Ei saa olla mingit roosamannat. Kui inimesed on läinud võistlema ja kehakaalu langetama, siis tulemused ei tule ilma selleta, et keegi ütleks sulle otse ja teravalt, milline sa tegelikult välja näed,» rääkis Saagim, milliste sõnadega ta teda varitsevat ja hingematvalt suurt ohtu neutraliseerida püüdis.

«Mõni inimene ei kannata tõde, ja see võib mõjuda talle traumeerivalt,» öelnud naine seepeale.

Saagim märkis, et üritas naist edasi rahustada, kuid raevunud naine oli nii aktsiooni täis olnud, et natuke veel ja... «Üritasin teda veel rahutstada, aga kartsin et jään kraanikausi ja selle «lihamäe» vahele kinni, kui ma kiirelt jalga ei lase. Libistasin end osavalt nende vahelt läbi  ja üritasin vehkat teha,» jutustas Saagim juhtunu ümber.

Üllatavalt käbe oma kogukuse kohta

Tualetist väljudes tuleb enne keskuse aatriumi jõudmist veel mööda tühja koridori liikuda. «Ta hakkas mind taga ajama, ise valjuhäälselt sõimates, mille peale vihastasin, keerasin ringi, ja ütlesin: «Vaata, miline sa välja näed. Sa oled väljakannatamatult jõle! Sa pead ISE endaga midagi ette võtma!»

Saagim märkis, et teda ähvardanud oht oli oma kogukuse kohta üllatavalt käbe. «Ta järgnes keskuse aatriumisse ja ma jooksin nagu väle kits eskalaatorite vahelt ja alt minema. Ma pole kunagi nii kiiresti oma kontsadel jooksnud! Põgenesin ja võtsin närvide rahustuseks ühe korraliku rasvase pihvi ja õlle keskuse ühes söögikohas,» avaldas Saagim nipi, kuidas end eriti efektiivselt rahustada.

Anu Saagim hoiatas, et võib tulevikus liikuda ringi pipragaasi ja piitsaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles