Kuula: Helen Adamsoni viimasest singlist valmis maadväristav remix

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: kaader Reporter.ee videost

Juuli lõpus uue singliga maha saanud lauljatar ja Martini naiseks kandideeriv Helen Adamson, sai oma loole särtsaka remixi.

Loole «Me maailm on leekides» tegi remixi Lenny LaVida, kellega Helen on ka varem koostööd teinud.

Toona sai «Kui armastus alguse saab» tantsuversioon populaarsemaks kui raadioversioon. Seega on Heleni ootused uue remixi suhtes kõrged.

«Tegemist on väga mõnusa rütmika remixiga, kust õhkub õige pisut ka ladina rütmi ja hetkel väga populaarset sertanejo stiili,» tõdeb Helen.

«Kui eelmine remix «Kui armastus alguse saab» on hetkel enim küsitud remix klubides ja töötab väga hästi üle Eesti, siis loodan samasugust edu ka sellele loole,» sõnab Lauri Lembinen aka Lennu LaVida.

Viisi autor, Ardo Kaljuvee jääb napisõnaliseks. «Kui esmalt oli remixi veidi harjumatu kuulata, siis nüüd tundub juba täitsa hea.»

«Me maailm on leekides» originaalversioon on praeguseks kogunud videoportaalis YouTube üle 150 000 vaatamise. Kuula, kumb sulle rohkem meeldib - kas originaal või remix?



Kuula ja võrdle - originaalversioon ja remix.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles