Kättemaksu-Diivad läksid õhku täis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 menusarja "Kättemaksukontor" fännipäev Tallinnas
TV3 menusarja "Kättemaksukontor" fännipäev Tallinnas Foto: TV3

Eesti kõige popima krimisarja «Kättemaksukontor» suvine heategevuskampaania algas augusti alguses fännipäevaga Tallinna Kaubamajas ning pidi jätkuma samalaadse kampaaniaga ka Tartus. Viimane jäi siiski staaride diivatsemise tõttu ära.

Eesti kõige popima krimisarja «Kättemaksukontor» suvine heategevuskampaania algas augusti alguses fännipäevaga Tallinna Kaubamajas, mil fännide enneolematult tormiline vastuvõtt andis TV3le hoogu plaanida sarnane üritus ka Tartusse.

Paraku jäid tartlased fännipäevast  ilma, kuigi mitte päriselt - TV3 tuli situatsioonist auga välja ja kostitas sarja fänne Tartus võimalusega «Seitsmestele uudistele» intervjuu anda ja rääkida, miks nad «Kättemaksukontorit» armastavad. Samas tundsid pisikesed tüdrukud-poisid puudust oma iidolitest - Fridast, Marionist ja Häidist.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul oli «Kättemaksukontoril» väga töine suvi, näitlejad olid rakkes nii sarja uue hooaja võtete kui ka uute lavastustega teatris, kus on nende põhitöökohad.

«See võib tunduda uskumatu, kuid augustikuus oli kättemaksu-trio niivõrd hõivatud, et kolme näitlejannat kokku saada õnnestus vaid kahel pühapäeval ja seda uute osade võteteks,» selgitas Adermann, lisades, et näitlejannad ka vabandasid Facebooki kaudu oma austajate ees fännipäeva viibimise tõttu ning andsid lootust, et see esimesel parimal võimalusel toimub.

«Suur fänniüritus Tartus tulemata ei jää, plaanime seda veel sel hooajal ning põneva lisaüllatusega, mis on seotud sarja võtetega. Niipea, kui ajad selged, anname ka avalikkusele teada,» rääkis Adermann.

 

Elu24le teadaolevail andmeil olevat näitlejad staaritsenud

Elu24 toimetusse on erinevatest allikatest jõudnud siiski hoopis teistsugune ja proosalisem informatsioon, miks Kättemaksu-Diivad Tartu fännipäevale minemata jätsid.

Nimelt olla Marika Vaarik, Kadri Adamson ja Elina Pähklimägi fänniürituse eest kopsakat tasu küsinud, mis osutus ka põhjuseks, miks üritus lõpuks ilma näitlejateta toimus.

«Tegemist oli heategevusprojektiga, milles osalemine on reeglina tasuta, vabatahtlik ja ülla eesmärgi nimel; seega – fännidega kohtumise eest raha küsimine on välistatud. Näitlejad ometi armastavad oma telepublikut, sest kui poleks fänne, poleks olemas ka neid,» lükkas Adermann väited kindlameelselt ümber.

«Siinkohal täname kõiki, kes sarja meeneid ostes head tegid, lähinädalatel saame selgeks ka kõigi abil beebide hingamisaparaadi soetamise toetuseks kogutud summa,» lisas Adermann.
 

«Kättemaksukontori» fännid jäävad siiskki suure innuga ootama Frida, Marioni ja Häidi saabumist Tartusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles