Tomi Rahula tuli pittu Ithaka-Maria klooniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja ajakirja Hooaeg 10. sünnipäev Hoovis  04.09.12
Tomi Rahula tuli pittu oma eksnaise Ithaka-Maria klooniga
Kaubamaja ajakirja Hooaeg 10. sünnipäev Hoovis 04.09.12 Tomi Rahula tuli pittu oma eksnaise Ithaka-Maria klooniga Foto: Jelena Rudi

Tallinna Kaubamaja tähistas teisipäeval, 4. septembril oma ajakirja Hooaeg 10. sünnipäeva suurejoonelise moepeoga. Kohal olid loomulkult ka Maarjamaa tuntud staarid.

Teiste seas liikus ringi ka lauljatar Ithaka-Maria Rahula eksmees Tomi Rahula koos oma uue pruudi, Anni Pohlakuga.

«Vaatasin esialgu, et Tomi on oma eksnaisega üritusele tulnud,» pajatab üritusel kohal viibinud piduline.

«Alles lähemal vaatlusel selgus, et tegu pole mitte Ithakaga, vaid uue tibiga. Naised on kohutavalt sarnased nii näojoontelt kui ka kehaehituselt. Nad on nagu kloonid.»

Mida ütleb psühholoogia selle kohta, kui mees valib uue kallima, kes sarnaneb tema eksiga?

Ithaka-Maria ja Anni Pohlaku kitsas näokuju ja heledapoolsemad juuksed (Ithaka juuksevärv küll tänaseks juba muutunud) tekitavad küsimusi, kas Tomi on teinud teadliku valiku, et uus kallim näeks välja nagu tema eks.

Eksi peast pühkimiseks on mitmeid mooduseid, kuid tagurpidi filosoofia kohaselt on eksiga mittesuhtlemine ja temaga sarnase uue elukaaslase leidmine tegelikult püüd endist naist tagasi saada.

Jääme põnevusega ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles