Filmistaar Emma Watson: näib, nagu mul oleks 6000 kallimat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: SCANPIX

«Näib, nagu mul oleks 6000 kallimat,» kurdab Emma Watson, keda tahetakse kõmuveergudel paari panna absoluutselt iga mehega, kellega naine koos pildile jääb.

Ajakirja Glamour veergudel tunnistab Watson, et vaatamata pikale kogemusele, tuleb tal ikka veel õppida, et filmistaari jaoks on anonüümsus ning privaatsus keeruline teema.

Emma sai sõbralt sünnipäevaks piletid muusikafestivalile Coachella, kuhu ta suundus koos oma kallima Will Adamowicziga. Vaatamata rahvarohkele üritusele suutsid paparatsod naise pildile jäädvustada hetkel, kui ta oma kallimaga õrnusehetki nautis. «Mu sõber kinkis mulle pileti Coachella Festivalile. Kas ma oleks pidanud talle ütlema, et ma ei lähe, sest ei taha pildile jääda? Samas rahvast oli väga palju ning lootsin, et keegi ei pane mind seal tähele. Nad suutsid mind siiski leida,» pahandas Watson.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles