Galerii ja video: klubi Teater pidas glamuurist nõretavat sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Teater sai ühe aastaseks ja seoses sellega nagu sünnipäevalapsele kohane korraldati meeletu pidu. Kohale tuli sedavõrd suur hulk külalisi, et järjekord väljas ulatus lausa 100 meetrini.

Klubi Teater artistid tervitasid kõiki külalisi juba väljas ja enda pilkupüüdvate kostüümidega peatasid nii mõnegi auto. Bacardi kaunitarid pakkusid kõikidele külalistele tervitusjooke ja shot'e terve õhtu vältel.

Sellel õhtul kinkis Klubi Teater enda külalistele suurejoonelise ja väga värvika meelelahutusprogrammi, mis kestis terve öö vältel.

Särava tantsu-show eest hoolitses staar koreograaf Ingmar Jõela koos enda tantsutrupiga. Nad pakkusid kaunist vaatemängu ja hoidsid elevuses kogu publikut.

Puhkpilli trio Timo Vendt, Mairo Märjamaa ja Tanel Kuusk sütitasid enda energilise etteastega veelgi enam särtsu. Palju elevust tekitas ka pillimeeste ilmumine kesest rahvahulka, neiud sulasid ja ka meesterahvad ei jäänud ükskõikseks.

Õhtu tipphetk oli Londoni Diiva  - Noreen Stuwarti etteaste. Noreen pani endaga kaasa laulma ka kõige tagasihoidlikumad hiirekesed, terve saal oli vaimustuses ja publiku kaasaelamine andis sellest selgelt märku.

Külaliste seas oli suurel hulgal Eesti staare ja avalikuelu tegelasi nagu näiteks Urmas Sõõrumaa kaasa ja ehte miljonär Kätlin Maran, laulja ja ühe Superstaari saate võitja Jana Kask, artist Kristjan Kasearu, saate Tantsud tähtedega ühe hooaja võitja ja jõusaali kuningas Argo Ader, Kasiinoärimees Armin Karu poeg Erik Karu, staar paar ärimees Jaan Toots ja Kati Toots, endine saatejuht ja modell Evely Ventsli jpt.

Lisaks olid selleks puhuks spetsiaalselt Eestisse tagasi tulnud ärinaine Ines Karu Salo koos abikaasaga ja modell Delisa Maria Varik, kes tähistas Klubis Teater ka enda sünnipäeva.

See suurejooneline pidu kestis lausa kella kuus hommikul ja ka siis olid väga paljud külalised üllatunud, et aeg on klubi ruumidest lahkuda. Kurvastamiseks aga polnud põhjust, kuna pidu jätkus Lounge Deja Vu's

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles