Kuula: Triin Niitoja hittsingel jõuab raadiojaamadesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari kuues stuudiovoor. Triin Niitoja
Eesti otsib superstaari kuues stuudiovoor. Triin Niitoja Foto: Jelena Rudi

Sel nädalal jõuab Eesti raadiojaamadesse Triin Niitoja & John4 uus singel «Hõbedased Tiivad». Tegemist on raadiosõbralikku pop-rokk-kantri muusikastiili viljeleva ansambli teise singliga.

2010. aastal «Eesti otsib superstaari» kolmanda hooaja finalisti Jaanus Saago asutatud bändiga «John 4» liitus veidi hiljem ka Triin Niitoja ja nii sai 2011. aastal alguse ansambel «Triin Niitoja & John4».

Eelmise aasta suvel ilmus nende debüütsigel «Nii on ja jääb», millest sai edukas raadiohitt.

2012. aastal liitusid Triin ja Jaanus muusikaagentuur Moonwalk'iga ja koostöö tulemusena ilmub 4. septembril singel «Hõbedased tiivad».

Moonwalk'i varasem koostöö mitmete artistidega nagu Getter Jaani, Urban Symphony, Laura Põldvere, Mari-Leen Kaselaan, Mr Happyman jpt on olnud vägagi edukas.

TV3 valis Triin Niitoja & John4 loo «Hõbedased Tiivad» oma uue imagokampaania tunnuslooks. Kuula Triin Niitoja & John4 värsket lugu  «Hõbedased Tiivad».

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles