Helen Adamson ujub Martini naisstaari finalistina staaridemeres

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: promo

Tänasest algas Martini Royale Casting talendijahi Facebooki neljaosaline hääletusvoor, kus 28 finalisti hulgas esindab Eestit laulja Helen Adamson. Facebooki hääletustulemuse ja žürii valiku põhjal pääseb lõppfinaali seitse kandidaati, kelle seast valitakse oktoobris Milanos välja Martini uus naisstaar.

«Ibizal veendusin, et kõik finalistid on väga tugevad kandidaadid ja võitu vääriksid neist mitmed. Lisaks välimusele on žürii jaoks oluline sõbralikkus, seltskondlikkus ja julge pealehakkamine. Loodan, et minu fännid ja toetajad aitavad mind oma häältega Milanos toimuvasse lõppfinaali, kus mul on veelkord võimalus end žüriile tõestada,» ütles Helen Adamson.

Alates tänasest saab Martini Facebooki fännilehel anda oma hääle lemmikkandidaadile. Järgneva nelja nädala jooksul saab iga Martini fännilehe külastaja anda kord nädalas hääle ühe lemmiku poolt.

Ibizal veedetud nädala jooksul pidid finalistid esitlema moelaval oma stiilsust, tõestama end näitlejameisterlikkuse voorus ning näitama oma loomingulisust, sest seda kõike nõuab Martini uue naisstaari roll. Kandidaatide ülesastumisi filmiti meelelahutusliku sarja osadena, mis jõuavad alates tänasest Facebookis avalikkuse ette nelja nädala jooksul.

Martini uue naisstaari rollile kohast hoiakut ja stiili jäädvustas Ibizal toimunud fotosessioonil ikooni-staatuses fotograaf Bryan Adams. Eksklusiivset pildistamisseeriat juhtis Harper's Bazaari kunstiline juht Tom Usher ja finaliste stiliseeris online-moebutiigi www.my-wardrobe.com looja Sarah Curran.

«Oli erakordselt lahe pildistada ja juhendada 28 Martini Royale talendijahi finalisti Ibizal. Tegemist on väga ilusate naistega ning mõned finalistid köitsid tõepoolest oma karismaga, kuid võistluse praeguses etapis ei oleks aus öelda, kes need olid,» kommenteerisid Martini Royale Ibiza talendivooru fotograaf  Bryan Adams ja kunstiline juht Tom Usher.

Martini Royale talendijaht on ülemaailmne otsing, et leida naist, kes kehastab kõige paremini Martini filosoofiat «Õnn on elustiil». Enam kui 3500 kandidaadi seast valis rahvusvaheline žürii eesotsas prantsuse kingadisainer Christian Louboutiniga välja 28 naist.

Martini uus naisstaar saab lisaks aule ja kuulsusele 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid.

Martini asutati enam kui 140 aastat tagasi itaallaste Luigi Rossi ja Alessandro Martini koostöö tulemusena. Martini vermuteid ja vahuveine turustab üks maailma suurematest alkohoolsete jookide tootjatest Bacardi Limited. Eestis esindab Bacardi tooteid, sealhulgas Martinit, AS Liviko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles