USA rannavalve aitas merehätta sattunud Russell Crowe`i

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe
Russell Crowe Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu Hollywoodi staar Russell Crowe vajas USA rannavalve abi, kui ta kajakiga sõites orientiiri kaotas.

48-aastane Crowe oli koos sõbraga kajakisõidul New Yorgis Long Islandi lähedal, edastab The Telegraph.

Nad sattusid seal hätta kui saabus õhtu ja läks pimedaks. Nad oli oma väljasõidukohast kilomeetrite kaugusel Huntingtoni lahes.

Piirkonnas patrullinud USA rannavalve kuulis meeste appihüüdeid ning suundus nende poole. Crowe ja ta sõber sõitsid rannavalve aluse juurde ning nemad kui ka nendekajakid võeti pardale.

«Nad vajasid pisut abi, sest ei suutnud pimedas orienteeruda. Tegemist oli tõelise päästmisega, mitte lihtsalt pardale võtmisega,» selgitas rannavalve esindaja.

Esindaja lisas, et mehed kandsid päästeveste. Crowe ja ta sõber olid päästmise eest tänulikud. Samas on üldteada, et Crowe on kogenud kajakisõitja.

Crowe tänas hiljem Twitteris teda ja ta sõpra päästnud rannavalve esindajaid: «Twitter: Russell Crowe - Kayak;Cold Spring/Huntington Harbour, thanks to Seth and the boys from the US Coast Guard for guiding the way...4 hrs 30 mins, 7m(11.2km).

Crowe on Long Islandil uue filmi «Noah» võtetel. Piibli teemalise filmi režissöör on Darren Aronofsky ning see peaks vaatajateni jõudma 2014. aastal.

Crowe on saanud meespeaosatäitja Oscari filmi «The Gladiator» eest, kus ta mängis kindral Maxiumust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles