Tallinna TV uus ööpäevane programm räägib ka liiklusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Televisioonis võib uuest hooajast näha ka palju liiklusteemalist.
Tallinna Televisioonis võib uuest hooajast näha ka palju liiklusteemalist. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Alates tänasest toob Tallinna TV oma vaatajateni rohkem uudiseid ning pea terve ööpäeva kestva aktiivse programmi, mis räägib liiklusest, tutvustab Tallinna linnaosi ning annab sõna kodukandi seltsidele.

Sügishooaja üks suurim muudatus puudutab uudistesaadet «TÄNA». Õhtuseid uudiseid saab nüüd näha igal täis- ja pooltunnil, põhisaade algab endiselt kell 20.

«Nii sagedased uudised on väga levinud paljudes linnatelevisioonides, kuid meil pole ükski telekanal seda varem teinud,» selgitas uudistetoimetuse juht Revo Raudjärv ajalehes Pealinn.

Lisaks on Tallinna TV programmis mitu uut saadet: käivitub saade «Linnaliiklus», mis lahkab Tallinna liiklusprobleeme ning üleminekut tasuta ühistranspordile.

KodanikuTV vaimus algab sari, milles saavad sõna Tallinna seltsid ja teised mittetulundusühingud. Saates «Linnaosa lood» tutvustatakse aga Tallinna linnaosi, nende juhte ning linnakodanikele pakutavaid teenuseid.

Tallinna TV peatoimetaja Mart Ummelase sõnul on edaspidi kavas anda tallinlastele võimalus otse-eetris linnaametnikele küsimusi esitada ning lisaks uueneb filmiprogramm.

«Hangime mitukümmend uut ja kvaliteetset mängufilmi, peamiselt Euroopa toodangust. Spordihuvilisi rõõmustab aga oktoobrist käivituv korvpalli VTB Ühisliiga, milles osaleva Kalev/Cramo mänge hakkab Tallinna TV otsepildis üle kandma,» räägib Ummelas.

Muuhulgas käivad läbirääkimised uute loominguliste jõudude kaasamiseks programmi tootmisse ning uudiste areaali laiendamiseks Eestis. Lisainfot Tallinna TV programmi kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles