Lindakivi direktriss Katrin Siska avas kino

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Vanilla Ninja liige ja kultuurikeskus Lindakivi direktor Katrin Siska lõpetas TTÜ õigusteaduskonna ning on nüüd kõrgkraadiga jurist
Ansambli Vanilla Ninja liige ja kultuurikeskus Lindakivi direktor Katrin Siska lõpetas TTÜ õigusteaduskonna ning on nüüd kõrgkraadiga jurist Foto: Erakogu

"Tulge kõik kinno!" hõikab kultuurikeskus Lindakivi direktor Katrin Siska rõõmsalt. "Nüüd on lasnamäelastel taas üle pika aja oma kinomaja nagu kunagi ammusel ajal.

Filmisõbrad ja pered koos mudilastega saavad kolmel päeval nädalas käia vaatamas uusimaid linateoseid. Igal esmaspäeval ja kolmapäeval on Lindakivis õhtul kell 19 film ning laupäeviti kell 12 lastele multfilm.

Tegemist on Ameerika, Euroopa ja Vene kvaliteetfilmidega, mis on eesti, vene ja inglise keeles. Meelt saab lahutada nii komöödia, muinasjutu, kui ka draamaga.
 

5.septembril esilinastub näiteks maailmas populaarne "Minu nädal Marilyniga", mis on kahe Oscari nominent ja Kuldgloobuse võitja.

Kinopiletid on Lindakivis soodsamad, kui mujal Tallinna kinodes!

Esimene film esilinastus juba 1.septembril, mis oli vene keelest dubleeritud lõbus multikas "Koletis Pariisis".

"Kinokava, hinnakirja ja kõigi seitset filmitreilerit saab vaadata Lindakivi kodulehelt," informeerib Katrin Siska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles