Lesbi püüdis oma naispartnerit rasestada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lesbi püüdis naispartnerit rasestada
Lesbi püüdis naispartnerit rasestada Foto: SCANPIX

USAs Massachusettsis Pittsfieldis arreteeriti lesbisuhtes elav naine, kes püüdis oma naispartnerit rasestada vennalt saadud spermaga.

Politsei andmetel kasutas 26-aastane Stephanie Lighten oma 33-aastase partneri Jennifer Lighteni suhtes vägivalda, kirjutab news.com.au.

Naine hoidis kaaslast jõuga diivanil ja püüdis teda koduste vahendite abil oma venna Nicholas Lighteni sperma abil rasestada.

Juhtumi uurijate sõnul kasutas Stephanie Lighten abivahendina suurt, loomade jaoks mõeldud süstalt. Politsei konfiskeeris süstla ja sperma.

Jennifer Lightenil õnnestus kaaslase haardest end vabastada ja majast välja auto juurde joosta. Kuid Stephanie oli tal kohe kannul ning püüdis ta põgenemist takistada.

Põgenejal õnnestus ka autosse istuda ning juba sõitma  hakata, kui teine naine auto ukse lahti tõmbas ja selle külge kõlkuma jäi.

Naabrid nägid juhtumit ning kutsusid politsei. Korrakaitsjad arreteerisid Stephanie Lighteni.

Jennifer Lighten loobus kaaslase vastu vägistamissüüdistuse esitamises, kuna arvas, et kaaslane ei olnud teo toimepanemise ajal terve mõistuse juures.

Stephanie Lightenile esitati siiski süüdistus koduvägivallas ja ta peab 29. aprillil kohtu ette astuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles