Staarparklakunnid jätkavad oma maailmaturnee teise poolega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defrage'i liikmed Kari Kärner ja Alo Puusepp.
Defrage'i liikmed Kari Kärner ja Alo Puusepp. Foto: Erakogu

Kas mäletate veel hotellipõletajatest staarparklakunne bändist Defrage, kes varitsesid igas Eesti ostukeskuse parklas, et müüa oma muusikaga plaate, et koguda raha ulmelisena kõlanud maailmaturnee tarvis.

Defrage on vahepeal pisut suuremaks kasvanud ja maha rahunenud. Karge metalsus see-eest nende helikeelest kadunud pole. Küll aga on noored Euroopas päris korraliku fännibaasi tekitanud ja endiselt tegusad staarparklakunnid müüvad plaate nii et mühiseb.

Defrage'i Facebooki seinalt võib lugeda väga positiivseid ja innustavaid kommentaare poiste püüdlustele ja nende muusika tundub fännidele meeldivat.

Juuli lõpul postitasid poisid oma fännilehele järgmise teade: «Hei kõigile rokkaritele. Käes on hetk, mil algab tulevik! Kari «Infinity» Kärner ja Alo Puusepp on hakanud töötama «Jacal World Tour Part II» kallal. Kesiganes soovib meid oma ideedega toetada, võtku meiega Facebooki teel ühendust.»

Vahepeal Austrias ilma teinud ning nüüd Saksamaal resideeruv bänd on peagi fänne kostitamas ka uuema kraamiga.

Loodame, et Defarge'il läheb hästi ja nende muusika jõuab veelgi rohkemate inimeste südametesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles