Kristan Kasearu tundis end Dom Partyl pisut üksikuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel 24. augustil, toimus taas Klubis Teater üliglamuurne Dom Party. Sel korral rikastasid seda kaunist üritust ka eel- ja järelpidu LITTLE DOM!
 


Esmakordselt oli kõigil Dom Party sõpradel võimalus osaleda ka Little Dom peol ehk Dom Party eel- ja afterpartyl, mis toimus Lounge Deja Vus.

See on uus enneolematu üritustesari, mis pakub Dom Partyle omast meelelahutust, luksust ja glamuuri. Pidu, kus šampanja voolab ojadena ja graatsilised artistid lahutavad ka kõige kapriissemate külastajate meelt!

Little DOM avapeol tegi võimsa etteaste maailmakuulus viiulivirtuoos Stepan Mezencev (Moskva).

Sellele järgnes veelgi glamuursem, luksuslikum ja säravam Dom Party Klubis Teater.

Dom Party, see on pidu, mis on täis staare, parimaid artiste, ilusamaid tantsijaid ja kaunemaid külalisi. See pn pidu, mis algab juba enne klubisse sisenemist ja millele annavad särtsu ja salapära üllatused, mis täidavad pidu algusest lõpuni.



Sel korral olid pidu teiste hulgas nautimas ka pisut üksildasena näiv muusik Kristjan Kasearu, jõusaali kuningas Argo Ader, noor laulja Beata jpt.


Vaata peogaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles