Kristjan Sarv: ...ju ma siis olen paras m**n

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Kristjan Sarv demonstreerib tätoveeringuid, mis tal Paša ossa veel paremini sisse elada aitavad.
Näitleja Kristjan Sarv demonstreerib tätoveeringuid, mis tal Paša ossa veel paremini sisse elada aitavad. Foto: Peeter Langovits

Kristjan, kes on ennast laiemale publikule mällu mänginud ennekõike pahade poiste rollidega teleseriaalis «Tuulepealne maa» (Leo Solba) ja mängufilmis «Punane elavhõbe» (Korba), tõdeb, et kino- ja telemaailmas käib rollide jagamine inertsist.

«Kui oled ühe pahelise karakteri edukalt ära teinud, siis hakkad neid osi endale lausa ligi tõmbama - mõni aasta tagasi küsis üks ehitusel töötav tüüp - mul olid siis juba seljataga nii Leo Solba kui ka Korba roll, et miks ma alati neid m***e mängin. Lihtne mees, lihtne küsimus,» muigab Kristjan intervjuus Õhtulehele.

«Vastasin, et ju ma siis olen paras m**n. Tookord naljaga pooleks, aga tagantjärele olen hakanud mõtlema, et eks need pahad poisid käivad õpetamas, kuidas oma elu mitte elada, kuidas elus õigeid valikuid teha, ja kui aeg on käes, õppetunnid õpitud, jätavad nad kollitamise järele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles