Supermarketites kõlab kooli alguse puhul Getter Jaani koostatud muusikavalik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gelerii: Getter Jaanist tehtava seriaali «Päikese poole» telgitagused
Gelerii: Getter Jaanist tehtava seriaali «Päikese poole» telgitagused Foto: TV 3

Esimesel koolinädalal, 1.-7. septembrini, on Eestimaa paljude supermarketite ja kaubanduskeskuste  siseraadiotes võimalik kuulata muusikavalikut, mille koostamisel lööb kaasa lauljanna Getter Jaani.

Getter lisab siseraadiote lauluvalikusse noorte lemmiklugusid, mis muudavad kooliaasta alguses tehtavad poeskäigud mõnusamaks nii õppuritele kui nende vanematele.

Eesti suurimal siseraadioprogrammide tootjafirmal Artist Siseraadiod OÜ jätkub projekt, kus ostukohtade taustmuusikat valivad pühade ja tähtpäevade ajal tuntud Eesti lauljad ning muusikud.

«Getter võlub meid oma positiivsuse ning heatahtlikkusega, tal on palju koolis käivaid fänne ning olles veel ise kooliõpilane, tunneb ta hästi muusikat, mida noored praegu kuulavad,» põhjendas Artist Siseraadiod OÜ muusikajuht  Dali Kask, miks kooliaasta alguse muusikaprogrammi koostamiseks tehti koostööettepanek just sellele artistile.
 

Getteri ülesandeks oli välja valida 100 lugu

Tegu ei ole siiski mitte ainult Getteri enda lauldud lugudega, vaid üsna kireva kavaga eri esitajate popmuusikast.

Ühtekokku lähevad Getteri valitud lood eetrisse rohkem kui 200 supermarketi ja kaubanduskeskuse siseraadios üle Eesti.

Oma lauludest pühendab Getter kõigile kooliminejatele loo «Alles alguses», millel on kaunid ja sügavmõttelised sõnad: «Unistusi täide viib aeg, ära peatu poolel teel, uus algus ootab ees!»

«Uute tarkuste ja energiaallikate kogumise aeg on käes! Ilusat kooli algust kõigile!» soovib Getter siseraadiokuulajatele ja oma fännidele.

Ka teda ennast ootab ees uus kooliaasta Tallinna Tööstushariduskeskuses, kus Getter õpib rätsep-stilistiks.
 

«Keskustelt ja supermarketitelt saadud tagasiside näitab, et paljudele poekülastajatele meeldib, kui nende lemmikartist aitab poes viibimise aega muusikaliselt sisustada,» ütles Dali Kask ning lisas, et siseraadio kaudu on oma lemmikmuusikat juba esitanud Birgit Õigemeel, Ivo Linna, Gerli Padar, Ott Lepland ning Hendrik Sal-Saller.

«Õigesti valitud taustamuusika loob meeleolu, pikendab klientide poes viibimise aega, soodustab suhtlemist müüja ja kliendi vahel ning aitab muuta keskkonda meeldivamaks ja harmoonilisemaks,» nentis Kask.

Artist Siseraadiod OÜ koostab ning edastab taustmuusika programme ning kaubanduslikke teadaandeid iga päev enam kui 230-le kaubandus- ja teenindusettevõttele üle Eesti.

Muusika ja reklaamteated jõuavad ostukohtadesse interneti vahendusel ning need edastatakse tarbijatele kaubanduspindadel paiknevate helisüsteemide kaudu.

Ühtekokku valis Getter 100 lugu, millest 20 on järgmised:

 Selena Gomez & The Scene – Who Says

Katy Perry – Wide Awake

Rihanna – Where Have You Been (Album)

Adele – Rumor Has It

Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody

Ott Lepland – Imede öö

Jason Mraz – Plane (Album Version)

Ike & Tina Turner – Proud Mary

Foster The People – Pumped Up Kicks

Paolo Nutini - New Shoes

Mayer Hawthorne – The Walk (Clean)

Earth, Wind & Fire – September

Lianne La Havas – Is Your Love Big Enough ? (Radio Edit)

Ewert and The Two Dragons – Jolene

Beyonce – Love On Top (Video Edit)

Stooshe – Black Heart (Radio Edit)

Lily Allen – 22

Estelle feat Janelle Monae – Do My Thang

Getter Jaani – Alles Alguses

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles