Rock Cafe üheksas hooaeg saab laupäeval massiivse avapaugu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Cafe üheksas hooaeg saab laupäeval massiivse avapaugu!
Rock Cafe üheksas hooaeg saab laupäeval massiivse avapaugu! Foto: elu24.ee

Laupäeval, 1. septembril saab massiivse avapaugu Eesti kõvema kontsertklubi Rock Cafe 2012/2013 hooaeg, kui ühele lavale astuvad kodumaised tipud Smilers, Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland ning avaesinejana Ketikoerad.



Rock Cafe üheksanda hooaja programmi koostamisel on lähtutud laiemast muusikalisest skaalast, aga kõiki sündmuseid ühendab siiski see, et tegemist on elava esitusega.

Lähiaja programmist võib leida väga eriilmelisi esinejaid

7. septembril Vennaskond, 15. septembril tattoo- ja elustiilimess Street Mirror Expo, 21. septembril Shanoni 5. sünnipäev ning septembri lõpus taaskäivitub Raadio2 saade “R2 Live”.
 

Loomulikult ei puudu kavast ka välismaised esinejad:

29. septembril Instrumenti (LAT) albumiesitlus, 30. septembril Fu Manchu (USA), 9. oktoobril Rival Sons (USA), 10. oktoobril Lacuna Coil (ITA), 16. oktoobril W.A.S.P. (USA), 17. oktoobril The Rasmus (FIN), 25. oktoobril Steve Vai (USA),  27. oktoobril Sparzanza (SWE) ja Amatory (RUS), 31. oktoobril Celldweller (USA), 6. novembril Katatonia (Swe), 9. novembril Accept (Ger) ning 6. detsembril Kreator (GER) ja Morbid Angel (USA).

Tänaseks päevaks kinnitatud kava on täispikkuses nähtav aadressil www.rockcafe.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles